Baixa el nombre de productors de Cirera d’en Roca presents a la Fira

Ahir es va celebrar la 21ena Fira de la Cirera d’en Roca, que l’any passat no es va poder fer a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Va estar ubicada a la Riera (rambles Sant Martí i Francesc Macià), en un recinte tancat amb tres punts de control d’accés i aforament: un a la rambla Sant Martí, davant de la Policia Local, un al rial Bellsolell i un altre a l’Ajuntament. Dins el recinte hi havia les parades de venda de cireres i la fira artesana. Vam parlar primer amb Enric Massagué Ferrer, de can Popa

I Juli Arbau Illa va comentar els motius que han portat al descens del nombre de venedors de cirera a la fira. La venda, però, li va anar molt bé, tot i que faltava ambient a la Fira sense la tradicional trobada de puntaires

Per garantir les mesures necessàries de prevenció seguint el protocol que marca el Procicat, hi havia fixat un nombre màxim d’aforament, de 733 persones.

A causa de la situació actual, malauradament no es va poder comptar amb la presència de les puntaires i algunes de les activitats pròpies de la fira tampoc es van poder dur a terme, però es van programar unes actuacions, que es van fer al pati de l’Escola Sant Martí amb totes les mesures de seguretat. La primera va ser la inauguració de la Fira. Es va fer a tres quarts de sis, i hi va intervenir Maite Vinyals Clemente, vicepresidenta segona del Consell Comarcal del Maresme.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez Camps, va destacar també el descens de productors de cirera d’en Roca

A les sis es va fer el concert infantil amb The Penguins Ballant damunt la lluna, i  ales 9 del vespre la cantada d’havaneres amb Port Bo.

Els restaurants i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 19 de juny fins al 11 de juliol. Concretament, en aquesta edició hi participen els establiments Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, El Rostidor i les pastisseries La Lyonesa i L’Obrador.