Avui us donem a conèixer els candidats de la llista del PSC i de la CUP per les properes eleccions municipals

El PSC com ja varem explicar està encapçalat per Vanesa Muñoz i la segueix l’actual regidora Àngels Castillo i Pilar Ruiz, en les tres primeres posicions. Les segueixen Oriol Malonda, David Gimenez, Maria Magdalena Viaplana, Mateo Tuset, Diego Pérez, David Jiménez, Carme Vives, Cristobal Zamora, Josefa Garcia i Enrique Nieto.

La seva cap de llista, Vanesa Muñoz, explica que encaren aquestes eleccions amb molta il·lusió i amb l’objectiu d’arribar a l’alcaldia per dur a terme polítiques enfocades a tota la ciutadania. També destaca que són l’única candidatura no independentista que es presenta a les eleccions.

Vanesa Muñoz afegeix que volen treballar per la seguretat de tots els ciutadans en àmbits com l’educació, la sanitat, o l’emprenedoria.

I pel que fa a la llista de la CUP, aquesta està encapçalada per Guiu Muns, acompanyat de Roser Ramos i Març Pruñonosa. Els segueixen Judit Ferràs, Biel Porcel, Maria Ballester, Mireia Elias, Quim Marpons, Gemma Martori, Daniel Garcia, Mireia Fillol, Lurdes Semis i Joan Munich.

Roser Ramos explica que el programa electoral de la Cup s’ha fet a partir de les assemblees obertes que han realitzat. Un programa que té en compte tres eixos: l’habitatge, l’entorn i els serveis socials.

Les persones també seran el centre de la campanya ja que volen que els vilatans col·laborin amb les accions politiques impulsades des de l’ajuntament.

La presentació de la candidatura de la Cup serà aquest diumenge a les 12 del migdia a la Plaça de Catalunya. Comptarà amb parlaments de Natàlia Sànchez, Diputada de la Cup al Parlament i Ona Curto, cap de llista de la Cup d’Arenys de Mar. Tot seguit es farà un concert amb Fèlix Cucurull i vermut popular.