Avui us detallem les inversions més destacades de les regidories de Joventut, Medi ambient, Espai públic i Seguretat que porta el regidor Àngel Castillo

Pel que fa a la regidoria de Joventut, Àngel Castillo s’ha mostrat satisfet per l’important increment en la dotació pressupostària, que ha passat de 35.500 a 62.100 euros. Àngel Castillo ha explicat que l’objectiu per aquest any és que els joves participin més en el poble a través d’activitats i accions dinamitzadores. Recordem que 10.000 euros del pressupost van dirigits al procés participatiu per joves.

El pressupost de la regidoria de Medi ambient no pateix un increment significatiu però el regidor ha dit que tenen molts reptes de cara aquest any. El primer d’ells, serà la renovació de la licitació de la brossa que venç enguany. Castillo també ha assegurat que seguiran treballant en el manteniment de parcs i jardins, en el pla de poda i en l’enjardinament i enbelliment dels escocells.

Pel que fa a la regidoria d’Espai públic, el pressupost no augmenta però sí que s’incrementa el nombre d’accions. Àngel Castillo ha explicat que seguiran treballant en l’arranjament de carrers i voreres, seguiran invertint en millores a la via pública i adquiriran un nou camió per la brigada. A més a més, també es refarà el mur de pedra de Can Jalpí a partir d’un acord de ple.

Una altra inversió important en Espai públic és la del cementiri, dividida en 4 fases, una de les quals s’executarà aquest any. La inversió total ronda els 120.000 euros. Àngel Castillo també ha destacat la inversió d’uns 30.000-35.000 euros en la millora de parcs infantils.

A més a més, juntament amb la regidoria de Seguretat, es treballarà en la millora de l’asfalt de diversos punts del poble així com la renovació de la pintura viària.

I per últim, la regidoria de Seguretat incrementarà una mica el seu pressupost. Una de les inversions destacades és l’adquisició d’un nou vehicle amb tecnologies actuals per la Policia a través del sistema rènting.

Pel que fa a la seguretat viària, gràcies a formar part de l’Associació de Municipis pel Transport Urbà, l’Ajuntament comptarà amb 21.000 euros per millorar les senyals de trànsit i per realitzar la 2a fase de pintura viària.

A més a més, es farà una inversió en les marquesines. Concretament es col·locaran unes pantalles a cada parada d’autobús per veure el seguiment dels busos.