Avui un grup de 59 persones són a la Vall de Núria dins la Setmana de la Gent Gran

La regidora de la gent gran, Marta de la Iglesia, explica que estan gaudint d’un dia molt bo però amb molt de vent, fet que fa baixar la sensació tèrmica.

Una de les participants, Montserrat Casademunt comenta que s’ho estan passant molt be malgrat la pujada a Núria ha estat una mica difícil.

Els actes de la setmana de la gent gran continuaran dissabte amb una trobada amb les parelles que celebren les noces d’or. Així, aquelles parelles que vulguin participar en aquesta celebració poden apuntar-se a l’Ajuntament.

També dissabte, de 9 a 11 del matí, es farà el campionat de dòmino per parelles a l’Esplai. Les inscripcions es poden fer a l’Esplai de Jubilats.

El mateix dia, d’11 del matí a 1 del migdia, a la plaça de l’Església, es farà una activitat dirigida i divertida per a la gent gran, a càrrec de l’Isidre Vallès i un reconeixement als voluntaris Radars.

I a les 2 del migdia, hi haurà el dinar popular per a la gent gran a la Sala Municipal, al preu de 7 €. Els tiquets es poden comprar a l’Esplai i a l’Ajuntament.

Els actes finalitzaran amb una desfilada de models, l’actuació del grup Karamba i pastís de celebració.