Avui s’han talat dos xipressos de la placeta de l’església que estaven en mal estat

Durant el matí d’avui l a brigada municipal d’Arenys de Munt talat dos xipressos en mal estat de la placeta de l’església, aprofitant que l’Ajuntament vol adequar l’espai per la celebració de la Diada. Aquesta és una actuació que ja es va iniciar fa uns mesos, quan es van talar tres xipressos que es trobaven en les mateixes condicions. El regidor d’Espai públic, Àngel Castillo, explica que es tracta d’una actuació provisional abans no s’urbanitzi completament la placeta

També s’ha començat a treballar en la col·locació d’una asta a la placeta per hissar la senyera l’11 de setembre. Recordem que l’estructura del campanar no es troba en les condicions òptimes per poder hissar la senyera, tal i com s’ha fet en els darrers anys. Ho explica Àngel Castillo.

També s’han substituït els bancs situats a aquella zona, i està previst que properament s’arrangi la paret de l’edifici.

Pel que fa als actes de la Diada, aquests començaran a les 10 del matí al cementiri amb l’ofrena floral en homenatge als defensors de Catalunya.

I a partir de les 11, a la Plaça de l’Església es farà la hissada de la senyera a la placeta i interpretació del Cant de la Senyera. Seguidament l’alcalde llegirà el manifest i es farà la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya. A continuació hi haurà ballada de sardanes amb la cobla La Flama de Farners i el lliurament d’un obsequi a la puntaire de més edat. Durant al matí a la riera es farà la tradicional fira d’artesania.