Avui s’han començat a posar les llums de Nadal a la riera, i el proper dimarts l’empresa Calaf començarà l’arranjament d’algunes zones del poble

Aquestes dues actuacions provocaran afectacions a la mobilitat d’Arenys de Munt. El cap de la Policia, Xavier Geli, espera que les afectacions siguin mínimes i que no s’allarguin fins més enllà de finals de la setmana vinent.

Per la seva part, el regidor d’Obres i serveis, Àngel Castillo, detalla les actuacions que realitzarà, sense cap cost extra, l’empresa Calaf. Es centraran a la zona entre el Bellsolell i el carrer Sant Josep i davant de la Plaça de l’Església.

I recentment ha finalitzat una actuació a la pujada del Castell de Can Jalpí, emmarcada en el programa de millores del Polígon i el seu voltant.

Concretament s’han instal·lat uns polímers al paviment que compactaran la sorra i d’aquesta manera s’evitaran afectacions quan es produeixi algun aiguat. Àngel Castillo considera que és la millor solució ja que al tractar-se d’un espai natural no es pot asfaltar.

Per últim, Castillo explica que si el tractament dóna resultats positius, l’aplicaran a altres espais del poble com a la zona de la piscina municipal.