Avui s’ha reincorporat a l’Ajuntament l’alcalde, Josep Sánchez i Camps, després d’uns mesos de baixa

Josep Sánxhez ha valorat positivament aquest temps en què ha estat substituït per Àngel Castillo Vallcorba com a alcalde accidental, i un temps en el qual s’han hagut d’aprovar els pressupostos municipals del 2023 i s’ha acabat l’obra de la part baixa de la riera. Però hi ha altres temes encara oberts que cal gestionar i ja els liderarà Josep Sánchez com a alcalde.

Ha dit que se sent fort, amb moltes ganes i empenta per treballar per Arenys de Munt, en un inici d’any electoral,  i que avui s’està resituant i posant a lloc. Els temes de gran complexitat que s’estan gestionant ara mateix són l’obertura del tram final de la rotonda, l’acabament d’obres a l’Esplai, i qüestions tècniques complexes que no es veuen, com la compra de dues parcel·les a Can Globus, posar en marxa la comissió per a la creació del Servei d’Habitatge i traspassar la ràdio a l’empresa municipal GUSAM. Ara mateix hi ha licitacions pendents que cal posar en marxa com la finalització d’obres del Centre Cívic, presentar als veïns del carrer Panagall i carrer de les Flors l’avantprojecte de reforma d’aquests dos carrers, licitar l’obra del carrer Pau Casals, la licitació del parc de tirolines per tenir una nova empresa que gestioni l’espai amb un parc d’aventura, entre altres. Ha remarcat el civisme i la netedat dels carrers com a tema de gran importància, cosa que es vol millorar amb un reforç en neteja i la campanya d’identificació d’excrements per ADN.

Sanchez als Reis Mags d’Orient els ha demanat Salut, per a tothom. ha demanat que valorem tots cada minut de la vida i que no ens enfadem per coses materials que no són tan importants. El més important, diu, és la salut. Hem de gaudir-la i veure la vida d’una manera més senzilla, per no parar tots bojos. Aquest temps de baixa li ha donat la possibilitat de veure les coses amb perspectiva per identificar el que realment és important a la vida. Aquestes són les seves reflexions, emeses avui a l’informatiu del migdia