Avui la CUP fa la primera de les assemblees obertes per desenvolupar el projecte i l’estratègia per a la propera legislatura

Faran 5 a assemblees per tocar els punts clau que estan desenvolupant. La primera és avui divendres, i es farà  ala Sala d’Exposicions, perquè l’Espai Catà està ocupat. Avui parlaran de sostenibilitat, mobilitat i Medi Ambient. El 24 de març parlaran de cultura i festes. El dia 14 d’abril del que cal per un poble dinàmic; persones, lleure i esport. El dia 21 d’abril en faran una altra per parlar d’habitatge i desenvolupament sostenible. I la del 5 de maig la dedicaran a parlar de grans inversions i projectes estratègics. Fan la crida a anar a l’assemblea a persones d’esquerres, que creguin en el municipalisme i s’identifiquin com a independentistas, ja que si és així, diuen, segur que tenen molt a aportar al projecte de la CUP.

Guiu Muns Roura, regidor de la CUP i cap de llista per a les properes eleccions municipals, ha explicat que parlar de quines accions es poden impulsar desd’un govern municipal en matèrie de sostenibilitat, transició ecològica i agenda 2030. La voluntat és anar més enllà decopsar la preocupació dels veïns en un àmbit concret, ja que això, diu, ho poden fer muntant qualsevol carpa. La idea d’una assemblea oberta és treballar conjuntament la proposta amb la persona que l’hagi fet, i buscar experiència i coneixement fora de l’assemblea de la CUP.