Avui i demà es posen a la venda els tiquets pel sopar de la Breda del Sindicat

El preu són 18 euros i la venda de tiquets és de 6 a 8 de la tarda al costat de Detalls Rosa. La breda començarà dijous amb l’enramada a partir de les 8 del vespre i comptarà amb un refrigeri al finalitzar.

Ja divendres, a partir de les 10 de la nit, hi haurà cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Jumanji: Bienvenidos a la jungla 2. Hi haurà servei de bar amb entrepans, però qui ho vulgui podrà portar-se el sopar de casa. En parla Fina Rossell de la breda.

Dissabte a partir de les 11 del matí es celebrarà el 31è concurs de castells de sorra i la festa amb canó d’escuma.

A la tarda, a partir de les 6, es repartirà la tradicional xocolatada i tot seguit, i com a novetat, hi haurà l’espectacle familiar “El monstre que menjava princeses” a càrrec d’en Peres i el cantallaire.

I a les 10 de la nit es farà el sopar, que consta de pa amb embotit, pollastre a l’ast, pastís de llimona, vi aigua i cafè. Tot sopant s’escollirà l’hereu i es sortejaran els lots de regal. Seguidament hi haurà ball amenitzat pel grup Chocolat.

Des de la Breda fan una crida per trobar persones que vulguin organitzar les properes edicions de la festa, ja que l’actual comissió està interessada en donar el relleu després de tants anys fent-la possible.