Avui i demà es poden comprar els tiquets pel sopar de la Breda del Sindicat 

Els tiquets es poden comprar de 5 a 8 de la tarda al costat de la botiga Detalls Rosa i tenen un preu de 18 euros. Per sopar hi haurà pollastre a l’ast amb pa amb tomàquet. Fina Rossell de la Breda explica que també com cada any es repartirà coca i cava per tothom que vingui.

La Breda, però començarà dijous amb l’enramada i divendres hi haurà cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Teen Beach Movie”

Hi haurà taules i cadires per qui es vulgui portar el sopar, o comprar-lo al servei de bar amb entrepans i l’AMPA de l’IES Domènec Perramon portarà una crispetera.

El gruix d’actes arriba dissabte. A les 11 del matí es farà el 30è concurs de castells de sorra. Seguidament una gran remullada a la piscina i festa de l’escuma.

A les 6 de la tarda hi haurà xocolatada i seguidament es podrà gaudir d’un espectacle de màgia per a totes les edats a càrrec de “Quim Matas”. A les 10 del vespre es farà el sopar. Tot sopant s’escollirà l’hereu i es sortejaran els lots de regals.

I tot seguit hi haurà ball amenitzat pel grup Chocolat. Durant el ball hi haurà sorteig de premis i es regalarà un val de benzina per a tots els veïns col·laboradors de la Breda.