Avui i demà es fan reunions via Meet, sobre els casals d’estiu, el Racó de vacances i Sobiresplai

Per participar-hi, les famílies interessades han d’enviar un correu a: racodevacances@gmail.com. Des del casal de moment han fet un vídeo promocional, han donat informació general i segueixen els protocols establerts. Ione Oller, monitora del casal, explica que si a l’estiu estem a fase 3, es podran realitzar els casals. Avui i demà a les 7 de la tarda hi ha la possibilitat de resoldre dubtes via Meet.

La intenció és organitzar els casals a les dues escoles, com sempre, amb servei d’acollida i menjador. Del 25 de maig fins al 15 de juny hi haurà el període de preinscripcions.

També s’ha iniciat la campanya per publicitar el Casal d’Estiu Encirca’t 2020, que es celebrarà al Centre Moral d’Arenys de Munt del 22 de juny al 31 de juliol, si tot va bé. S’aprendran disciplines de base del circ, de manera creativa i practica. Cada alumne escollirà una o dues disciplines en que experimentarà i entrenarà jugant amb les seves pròpies possibilitats. També faran jocs d’expressió corporal, dansa i construcció de materials i vestuari. Ho explica Serena Vione, sòcia fundadora d’Encirca’t.

Aquest casal va dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys. El període d’inscripcions és fins al 10 de juny enviant un correu a: info@encircat.org