Avui hi ha Ple Municipal, amb 28 punts en l’ordre del dia i les subvencions en seran les protagonistes

Un dels punts és una modificació de l’ordenança general de subvencions. Tot seguit es preveu la derogació de les bases reguladores de subvencions per a les activitats econòmiques afectades pel covid-19 que es van aprovar l’abril de l’any passat, i l’aprovació inicial d’unes noves bases reguladores per concedir subvencions al sector comercial i de serveis afectat econòmicament per la covid-19 en règim de concessió directa. Tot seguit es proposa aprovar una modificació del Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament pels anys 2020-2023. I encara hi ha més punts amb les subvencions com a tema central, ja que també es proposa la modificació de les bases específiques reguladores de subvencions en l’àmbit cultural i educatiu, en l’àmbit esportiu, a l’ajut al lloguer per a persones amb escassos recursos econòmics, i a l’àmbit social. Totes elles en règim de concurrència competitiva.

Un altre punt destacat, que ahir ja vam explicar amb detall, és l’aprovació del projecte per urbanitzar el tram final de la Riera i fer una rotonda a l’entrada del poble, a la zona industrial del Torrent d’en Puig. També es preveu aprovar una petició de Sorea  de cessió del contracte del servei d’aigua a Collsacreu a la Societat Agbar, o la modificación a l’ordenança reguladora de l’administració electrónica i l’encomana a la Diputació d’ajuda en la gestió econòmica.

Al Ple hi ha dues mocions. Una de la CUP i una del PSC. La de la CUP és per exigir a la Generalitat que retiri l’acusació particular en les causes obertes contra independentistes. Ho explica el regidor de la CUP, Guiu Muns

L’altra moció és del PSC i va en contra dels aldarulls vandàlics produïts a diverses ciutats catalanes i espanyoles. Al Ple també hi ha precs i preguntes. Tot plegat ho podreu seguir en directe a través del canal actes.arenysdemunt.cat i per la ràdio.