Avui ha mort el periodista d’Arenys de Munt Josep Maria Flores als 54 anys, qui va ser un dels impulsors d’aquesta casa

Tal com publica avui mateix Ràdio Arenys, una emissora on també hi va treballar i col·laborar, Josep Maria Flores actualment era co-director de l’agència de comunicació Taempus i regidor de Govern ocupant les carteres de Participació i Transparència, Obres i Serveis i Seguretat a l’Ajuntament de Vilobí del Penedès.  Actualment havia treballat en molts projectes lligats al sector del vi i era portaveu de Corpinnat.

El periodista, casat i pare de dues filles, va estar treballant més de 20 anys al Diari el Punt Avui i ha col·laborat amb altres mitjans privats i públics, com  TV3, Catalunya Ràdio o RAC1.  Va publicar el llibre ‘De pedra Picada. Retrat íntim del president Carles Puigdemont’ i destaca també la seva participació com a guionista en documentals com ‘El gran silenci. Horta de Sant Joan’ (2016) o ‘L’amenaça incandescent’ (2020) emesos al programa Sense Ficció de TV3. Un dels seus últims articles publicats al diari El Punt Avui va ser el mes de març quan parlava de la figura de Manuel Cuyàs.

Des de Ràdio Arenys de Munt enviem el nostre condol a la família per la pèrdua d’un dels arenyencs que va fer nèixer l’emissora.