Avui ha començat el curs amb normalitat a l’escola bressol municipal

Si a infantil, primaria i secundària va ser la setmana pasada, avui qui ha començat a ple rendiment el curs és l’escola bressol. A la Petjada estan immersos en aquest primer dia de curs. La directora de l’equipament, Agnès Pueyo Mamé, ha explicat que la setmana passada van organitzar entrevistes individuals amb famílies i unes jornades familiars, però avui ja ha arrencat l’horari ampliat i habitual, amb tots els serveis a ple rendiment.

Com a novetats destacades hi ha una nova adaptació del passadís, amb la restructuració dels laboratoris, unificats i convertits en un espai únic, obert, i de lliure circulació. Al jardí també hi ha una nova endreça per fer-lo encara més amable. Aquest any segueix el grup heterogeni, on hi ha en una mateixa estança nadons del 2023 i infants nascuts a finals del 2022, que es porten pocs mesos de diferència. A la plaça de nadons hi ha encara algunes places lliures, i al grup de grans és ple amb llista d’espera per a un parell de famílies.

Agnès Pueyo ha dit que està a l’espera de rebre el document final aprovat per Ple la setmana passada referent a l’ampliació del servei d’Escola Bressol i començar a aplicar-ho. Un dels punts que es vol garantir, a demanda de l’escola, era poder tenir dues educadores per estança, cosa que els aporta importants beneficis a l’hora de tractar amb el grup. respecte a una hipotètica pujada de tarifes a finals d’any, la Directora reconeix que no en té constància encara, però espera que es faci d’una manera curosa, que es doni la màxima informació possible i no perjudiqui gaire a les famílies.