Avui és Sant Jordi i a Arenys de Munt ho celebrem amb les tradicionals parades de llibres i roses

Paradetes de diferents entitats  i comerços d’Arenys de Munt que participen a la Diada de Sant Jordi.

Trobareu venta de roses i llibres d’alguns escriptors del poble, a més a més d’una exposició de puntes i les parades dels diferents partits politics.

Durant tot el matí, la Ràdio ha estat a peu de carrer i la nostra companya Elena Cots ha pogut entrevistar a diverses persones en El Café del Matí.

Pels micròfons de la ràdio han passat els nens de 5è de l’escola Sobirans per recitar poemes. La Olivia, per exemple, ha recitat un poema original titulat “Sant Jordi”.

 

Els escriptors Fina Josep i Miquel Casals han estat parlant de literatura, i tots dos han coincidit en la importància d’inculcar l’hàbit de la lectura en els nens.

El rapsode Joan Umbert també ha compartit una estona de ràdio recitant poemes. En sentim uns fragments.

La poetessa Carme Colomer ha llegit el seu poema “Entre parèntesi”, on expressa com d’especial és el dia de Sant Jordi per ella.

Per la seva part, els alumnes de 1er de l’escola Sobirans han afinat bé les veus per recitar un poema dedicat a la Diada de Sant Jordi.

La Gemma Rueda, una oient habitual de El Café del Matí aficionada a l’escriptura ha compartit un escrit per l’ocasió.

La autora Maria Eugenia Manrique ha presentat el seu llibre “Sabiduria de la antigua China”, que conté 60 refranys que faran reflexionar al lector.

I, com ja és tradició, la llibretera Rosa Maria Freixedas ha passat pels nostres micròfons er parlar dels llibres que més s’estan venent.

Alguns dels que ha esmentat son “El fill de l’italià” de Rafael Nadal i “Digues un desig” de Jordi Cabrè. Enguany, segons ha explicat, també tornen a tenir força sortida els llibres polítics.

 

I durant tot el matí, la nostra companya Montse Familiar ha estat desplaçant-se per la riera per fer entrevistes en directe. Una d’elles ha estat amb la Maria Carme Carrasco de l’Associació de Puntaires Verge del Remei.