Avui es presenta el llibre de Jaume Arasa, s’encenen els llums de Nadal, i aquest cap de setmana es fa la Fira de la Llum

Fem una mica d’agenda pel cap de setmana. Avui divendres 2 de desembre a les set del vespre, a la Sala Daniel Paituví del Centre, es presenta el llibre Joc de màscares, de Jaume Arasa. La presentació l’organitza Amunt LGBTI i comptaran amb la introducció de Gemma Sangerman. És una novel·la negra amb assassinats, corrupteles i tripijocs. Els escenaris de la novel·la conformen el mapa vital de l’autor, els llocs on ha viscut alguna temporada. El llibre està pensat per denunciar la Lgbtifòbia, i per això l’entitat AmuntLGBTI és qui en fa aquesta presentació.  

I qui vagi al Centre a escoltar la presentació, o al sortir-ne, o simplemente qui aquest vespre vagi pel poble, veurà ja els llums de Nadal encesos. S’encenen avui.

I aquest cap de setmana se celebrarà a la plaça de la Església la Fira de la Llum, organitzada per l’ABIC amb la col·laboració de l’Ajuntament. Es farà demà dissabte,dia 3 de 10 a 9 del vespre i demà passat, diumenge dia 4 de 10 a dues del migdia. Hi participaran unes vint-i-cinc parades dels comerços del municipi i s’hi podran adquirir els productes nadalencs i regals característics d’aquestes festes, així com participar en els tallers infantils, jocs i altres activitats que hi haurà.

Paral·lelament, del 3 de desembre al 5 de gener l’ABIC ha organitzat una gincama amb molts premis, i el follet Antallet serà present als comerços del municipi per les festes nadalenques per col·laborar en aquest joc. Els participants hauran d’emplenar una butlleta amb mots encreuats; els cent primers que l’omplin correctament obtindran un premi segur i, alhora, entraran en el sorteig d’un premi extra.També, per les compres realitzades als comerços de l’ABIC, els clients poden demanar abics, que podran bescanviar per regals. A més, aquest any torna la decoració de Nadal als comerços, que estaran guarnits amb garlandes personalitzades.