Avui és l’últim dia que des dels informatius us comentem les principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions municipals d’aquest diumenge

Esquerra Republicana executarà el projecte carrers 2.0. El número 3 a la llista, Àngel Castillo, explica que es tracta d’una millora integral dels carrers. Els primers carrers que seran arranjats són el Carrer de les Flors i l’Avinguda Panagall.

D’altra banda, Esquerra crearà la Nit de la Cultura, un esdeveniment de reconeixement i commemoració dels artistes del poble.

Per últim, Tònia Vila, explica que immediatament arribin al govern, executaran el projecte de reforma de la biblioteca. A més a més, per demanda dels joves, la biblioteca ampliarà els seus horaris en època d’exàmens.

Noticia sencera:

El cap de llista de Junts per Arenys de Munt, Lluis Campasol, remarca el servei a les persones, que és el lema que els acompanya a la campanya electoral.

L’objectiu és millorar la comunicació entre l’ajuntament i els vilatans i crear la figura del regidor de barri propera a les persones.

Noticia sencera:

La Cup d’Arenys de Munt  marca recuperar la sobirania com a objectiu principal del seu programa.

El seu cap de llista, Guiu Muns explica que volen recuperar la importància de les persones, i que tan els joves com la gent gran siguin actius en el poble.

A més a més, la CUP vol construir una zona d’habitatges socials per a joves, gent gran i famílies. També consideren urgent la construcció d’un geriàtric.

Noticia sencera:

En matèria de cultura, la número 6 de la llista del PSC, Magda Viaplana, explica que volen crear un arxiu d’interpretació de les puntes, exportar la Marca Arenys i fomentar la difusió dels artistes locals.

Noticia sencera:

Josep Lluis Rodríguez, cap de llista de Primàries exposa el punt de vista del seu partit en energies i independència.

Noticia sencera:

El cap de llista d’Alternativa Municipal, Virgili Garcia explica que volen practicar una política de proximitat per està al costat del vilatà.

Noticia sencera: