Avui es fa la jornada de formació per a emprenedors, comerciants i petits empresaris

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha programat per avui dimarts 29 de novembre, a la masia de Can Borrell, una jornada de formació per a emprenedors i per a comerciants i petits empresaris. Constarà de dues sessions formatives i anirà a càrrec de Ricard Planas, consultor i formador d’emprenedoria i CEO de l’empresa Exit Product.

De dos quarts de tres a dos quarts de cinc es farà la sessió per a comerciants i petits empresaris anomenada “Com conèixer millor els meus clients”. S’hi explicarà que els canvis tecnològics i socials han fet que els clients siguin molt diferents que anys enrere i els comerços han de conèixer-los per adaptar productes i serveis a les seves necessitats i demandes.

De dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre es farà la sessió per a emprenedors titulada “Com connectar-me millor”, per ajudar a connectar-se amb possibles clients o altres emprenedors i/o persones que tinguin interessos comuns.

Per inscriure’s a aquestes formacions, podeu enviar un correu electrònic a prospeccio@ademunt.cat o trucar al telèfon 666732178.

Les sessions es fan avui, en podem parlar ara mateix amb dues persones que hi estan implicades. En primer lloc, Elisenda Ferrer Riba, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

I l’altra persona amb qui en podem parlar és directament amb el formador de la jornada, Ricard Planas i Botet, que també es col·laborador de Ràdio Arenys de Munt, amb el programa l’Ofici d’Emprendre. Planas ha destacat la utilitat de la formació per adaptar-se a l’evolució dels negocis de compra i venda.