Avui és el Dia de la Música i aquest vespre a la plaça de la República hi ha un bon grapat d’actuacions gratuïtes per celebrar-ho

Avui és el dia de la Música i, i aquest vespre a partir de les set es faran un seguit d’actuacions a la Plaça de la República catalana. La regidora de Cultura, Tònia Vila Paituví, ha explicat que la festa serveix per celebrar l’arribada de l’estiu i el final de curs. Serà un escenari on hi van passant grups de música, amb un ordre establert, però on hi pot participar qualsevol músic del municipi. No hi haurà cant coral infantil de les escoles perquè el covid no ha permès fer assajos fins fa poc.

Rosa Conesa, directora de l’Aula de Música, ha passat avui pel Cafè del Matí. Conesa ha explicat que des de l’escola hi participaran 3 combos de diferents edats i també es comptarà amb l’actuació de diversos alumnes de l’Institut.

Conesa ha lamentat que en dies com aquests no es compti amb la participació de músics professionals. Desconeixen els motius però la directora creu que no es reconeix la música com a professionalitat.

Les actuacions començaran a les 7 de la tarda a la Plaça de la República.