Avui es compleixen dos anys de l’1 d’Octubre i es llegirà un manifest que denuncia la repressió que està duent a terme l’Estat Espanyol contra Catalunya

Avui es commemora el segon aniversari de l’1 d’octubre i l’ajuntament d’Arenys de Munt ha preparat diferents actes que es portaran a terme a l’Espai 1 d’octubre, davant mateix de l’ajuntament. Els actes començaran a les 7 de la tarda amb una ballada de sardanes i a les 8 es farà la lectura del manifest i micro obert. Seguidament es farà l’ofrena floral, un sopar de carmanyola i música amb la Banda Biruji. La regidora de cultura, Tònia Vila, explica que el manifest pretén denunciar la repressió que està duent a terme l’Estat espanyol contra Catalunya.

A la lectura del manifest també hi participarà l’Assemblea nacional Catalana d’Arenys de Munt que llegiran un manifest que recordarà els fets de l’1 d’octubre i remarcarà la injustícia de les detencions dels polítics catalans que són a presó i d’alerta davant la imminent sentència. Escoltem a Teresa Parera de l’ANC.