Avui els infants de les dues escoles de primària han sortit al carrer a penjar llaços de color lila, per commemorar el dia de la Dona

Als llaços cada alumne hi havia escrit el nom d’una dona important a la seva vida i han anat a penjar els llaços a llocs visibles de la comunitat. Els de l’Escola Sant Martí han anat a la zona del pont, i els del Sobirans s’han quedat a l’entorn de la seva escola. Precisament els alumnes del Sobirans, aprofitant la presència del nostre company d’AmunTV, han preparat una exposició d’arguments sobre el dia de la dona. Els escoltem tot seguit

A 2/4 de 5 de la tarda, a la carpa lila que hi haurà a la plaça de l’Església, totes aquelles persones que ho desitgin també podran fer un llaç lila amb el nom de la dona important a la seva vida i penjar-lo als passamans que hi ha a la plaça.

A les 7 de la tarda, a l’Espai 1 d’Octubre (davant de l’Ajuntament), hi haurà la lectura del manifest, realitzat per membres de la Taula per a la Diversitat. Seguidament, es podrà gaudir de l’actuació de teles Retrobaments, amb Bet Corominas i Cabezudo i Cèlia Oller i Roig de l’escola Encirca’t.

A 2/4 de 8 del vespre, a la sala gran del Centre Moral, hi haurà l’obra de microteatre Transparent, escrita per Laura Masdeu i Carmen. En acabat, es realitzarà un col·loqui a partir de l’obra i sobre la visibilitat de les dones al món actual. En sortir, tothom qui ho desitgi podrà brindar amb cava per la igualtat. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a totes les persones que hi vulguin participar.