Avui comencen els primers actes de la Festa Major d’Arenys de Munt

A les 7 de la tarda, a Can Borrell, Donaviva organitza la presentació del llibre de poemes de la jove arenyenca Jenifer Moltó, que porta per títol “Volando hacia otros rumbos”.

També avui divendres a ¼ de 10 del vespre, a la Sala Corrioles, es fa el Cafè de l’Òpera. “El cafè de l’òpera” és un punt de trobada d’artistes, músics, pintors, poetes, escriptors i gent que busquen cuidar l’amistat i viure i gaudir amb intensitat i assaborint la vida.Escenes i fragments d’òpera i sarsuela, lectures i imatges de poesia i pintura que de ben segur ens despertaran les emocions i sentiments tan necessaris per cuidar la nostra vida interior.

Ja demà dissabte a les 10 del matí, es celebrarà el 38è Cross dels Arenys. Serà al parc de Can Jalpí. També demà a les 10 del matí es farà la sortida a buscar bolets. El punt de trobada serà a la plaça de l’església. Els bolets seran exposats al Mercat Municipal. I a les sis de la tarda, a Can Borrell, tindrà lloc la presentació del conte La Bruixa del Celler de Fina Joseph.

Diumenge a partir de les 10 del matí, al Mercat, segueix l’exposició de bolets i a més es faran activitats com ara tallers científics i projecció continuada d’imatges. A les 7 de la tarda tindrà lloc a la sala municipal un berenar amb l’Assemblea Nacional Catalana. La seva portaveu, Imma Moratalla, explica que aquest acte es fa en senyal d’agraïment a tota la gent que ha col·laborat amb ells durant l’any.

I diumenge a les 8 del vespre es farà un assaig per aprendre a ballar la Dansa d’Arenys de Munt. Serà a les 8 del vespre a la sala Corrioles del Centre Moral.