Avui comencen els crèdits de síntesi de l’Institut Domènec Perramon que finalitzaran dilluns que ve

Els diferents cursos, de 1r a 4t d’ESO, treballaran diferents temàtiques on l’objectiu és aprendre a treballar en grup i aprofundir en el tema a treballar.

El crèdit de 1r d’ESO porta per títol Arenys de Munt, els orígens, l’evolució i el futur d’un poble amb encant, pel qual comptaran amb la col·laboració de l’arxiu històric municipal.

El material obtingut s’exposarà a la sala d’exposicions el cap de setmana del 16 i 17. Joan Duran, director del centre en parla.

Pel que fa al crèdit de 2n, consistirà en la realització d’un trivial que comptarà amb 50 preguntes per cadascuna de les matèries que han tractat.

El crèdit de 3r anirà relacionat amb la solidaritat. Es faran diverses xerrades sobre gent gran i persones amb discapacitat i els alumnes visitaran les dues residències d’Arenys de Munt.

En aquesta línia es demanarà una petita donació per accedir a la festa de final de curs del dia 22, que anirà al banc d’aliments.

Per últim, el crèdit de 4t porta per títol Volem crear una empresa on entre altres coses, els alumnes entraran en contacte amb diferents emprenedors del poble.

I també, aquest any es porta a terme un crèdit de mediació que treballen els alumnes de 2n i 3r que han mostrat el seu interés en la mediació durant el curs.

En aquest crèdit se’ls formarà per formar part de l’equip de mediació de l’institut, que té l’objectiu de resoldre els possibles problemes que sorgeixin entre els alumnes més petits.

El dia 18 els alumnes exposaran els seus treballs als jurats formats per professors del centre.