Avui comença la 20a edició del festival de Santa Florentina, al Castell Jalpí

Avui comença la 20a edició del festival de Santa Florentina, al Castell Jalpí d’Arenys de Munt.

Serà amb una gala de corals a càrrec de L’Ensemble Vocal Catalunya, la Polifònica de l’Urgell i la Coral Sant Sadurní acompanyats de Mireia Dolç i Joan García Gomà.

Portaran sarsuela i òpera, però també peces de musicals com Els miserables, Cats, Evita o Mar i cel.  El director del Festival, Carlos Hartmann ens els presenta.

I demà hi haurà una altre gala, la de grans duets d’òpera amb la participació de Julia Cubo, Olga Privalova, Jordi Galan i Eduard Moreno, amb Ricardo Estrada al piano.

El festival també portarà el quartet, València String Quartet amb el violinista albanés Smerald Spahiu i Carlos Casanova que interpretarà clásics de Rossini, Verdi, Mozart o Bellini.

El Cosmos Quartet arribarà el 14 d’agost i el dia 17, la Orchestre de Chambre Française, que tocarà Vivaldi i Les quatre estacions de Piazzola amb la violinista canària Eva ­León.

El tradicional recital de piano serà el 18 d’agost amb el barcelonès Ignasi Cambra, i pel 21 es farà un recital de guitarra i veu amb la soprano Natalia Labourdette i el guitarrista Javier García. El festival acabarà el dia 24, amb la gala de tenors.

Recordem que els vilatans d’Arenys de Munt tenen un descompte del 15% en les entrades. Aquestes es poden adquirir a les papereries Boli Blau i Can Pujadas. La resta de persones les poden comprar al web de La Vanguardia.