Avui comença el Re-vers, amb un Pla B per la previsió de pluja. Si hagués de ploure els espectacles es farien a la Sala Corrioles del Centre

Des d’avui i fins al 9 de setembre podrem gaudir del 6è cicle d’arts poètiques Re-Vers, amb una bona varietat d’actuacions. Recordem que avui a les 8 de la tarda a la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie, es presentarà el cicle amb la inauguració de l’exposició de Lluís Cadafalch No haver-te conegut seria terrible… Cadafalch és l’autor de la il·lustració del cartell del Re-Vers d’aquest any.Exposarà la seva col·lecció de pintures inspirada en una selecció dels poemes més petits de les veus més grans de la nostra literatura en una vernissage que s’entrelligarà amb la presentació del programa Re-Vers i que es podrà visitar durant tot el festival. L’artista ha anat recollint els fragments i poemes d’autors com Irene Solà, Marina Garcés, Sergi Pàmies o Enric Casasses, que l’han corprès durant els darrers anys i n’ha fet una interpretació pictòrica.

Demà divendres 1 de setembre, a la plaça de la República Catalana a les 9 de la nit, es podrà gaudir de poesia i música amb Calem, el show, d’Anna Tobias i Jaume Madaula, i seguidament, a les 10 amb Concepcional, d’Oriol Sauleda i Lulú Martorell. En aquest cas es preveu uqe el temps aguanti i no calgui moure la ubicació de l’espectacle.

El dissabte 2 de setembre es farà la Ruta Literària Domènec Perramon, sortint a les 6 de la tarda des de la plaça de l’Església. Per participar-hi, cal fer la reserva a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori. El mateix dia a les 9 es farà un maridatge poètic amb Clara Antúnez i Dora Cantero, amb entrades ja exhaurides. En aquest cas la previsió és més pessimista, i si es confirma la pluja, es farà a la Sala Corrioles. L’organització ho anunciarà per xarxes o trucant directament a les 50 persones que n’han comprat les entrades.

La setmana que ve tenim més Re-Vers. El divendres 8 de setembre, a la plaça de la República Catalana a les 9 de la nit, hi tornarà a haver poesia i música amb Varosha, de Mireia Calafell i Björt Rùnars, i seguidament, a les 10 amb Goigs posthumans, d’Anna Pantinat i Panotxa.

Finalment, el dissabte 9 de setembre Joan Colomo tancarà el cicle amb el concert Disc trist a les 10 de la nit a la plaça de la República Catalana.

Miquel Àngel Moreno n’ha parlat avui, a l’informatiu de Ràdio Arenys de Munt