Avui arrenca el 4t cicle d’arts poètiques Re-Vers

Avui mateix  a dos quarts de nou tindrem poesia amb Maria Sevilla Paris i música amb Ferran Palau. Comenvem per la poesía. Maria Sevilla ha comentat a Ràdio Arenys de Munt que será un espectacle on la mètrica de la poesía i els efectes sonors tindran molta importància

L’Espectacle que presenta és “Miss Interpretation”, una acció de poesía sonora amb el llenguatge com a glitch, com a error.

I després pujarà a l’escenari Ferran Palau. El famós músic també ha passat per les ones del Cafè del Matí de la ràdio i ha comentat que la seva música no té cap sentit concret, que parteix de l’inconscient i que serveix per deixar de pensar una estona

El concert d’avui será un repàs als tres darrers àlbums de Ferran Palau. Tot plegat es fa a Can Colomer de Sobirans. El preu és de 10 €. Cal adquirir les entrades a través de Codetickets.

Demà dissabte 4 es farà la Ruta Literària Domènec Perramon, sortint a les sis des de la plaça de l’Església. Per participar-hi, cal fer la reserva a la Biblioteca, trucant al telèfon 937938448, per correu b.arenysmu.sm@diba.cat o presencialment de dos quarts de cinc a dos quarts de nou del vespre. L’activitat és gratuïta i encara hi ha places disponibles.

El divendres 10 a les 9 del vespre hi haurà més poesia amb l’espectacle Ocellim, Ocellam, a càrrec de Marc Egea, Oriol Sauleda, Pep Moliner i Joan Puigdefàbrega, a la plaça de la República Catalana, amb entrades ja exhaurides. El divendres 17, a les sis a la plaça de la República Catalana, la companyia de titelles Binixiflat oferirà l’espectacle infantil Contes del Binomi. El mateix divendres 17 a dos quarts de nou, a la plaça de la República Catalana, tindrem L’Últim Indi en un maridatge poètic amb el Celler Talcomraja. Per a aquesta activitat ja no queden entrades disponibles. Finalment, el dissabte 18, El Petit de Cal Eril farà un concert a les dos quarts de 10 de la nit a Can Colomer de Sobirans. El preu és de 10 €.

Dues d’aquestes activitats estan participades directament per la Biblioteca d’Arenys de Munt, i les ha comentat la seva directora, Isabel Tudurí

En tots els casos, caldrà arribar-hi amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada que exigeixen les mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19. Cal recordar, també, que l’ús de la mascareta és obligatori.