Avui al vespre se sabrà quines propostes han guanyat la votació del procés de Pressupost Participatiu

Avui dimecres 27 de juliol a dos quarts de vuit es presentaran, a la sala de plens de Can Borrell, els projectes escollits per votació popular al Pressupost Participatiu, s’explicaran els resultats de les votacions i s’acabarà d’ajustar el pressupost amb les opcions més votades.

Recordem que el passat mes de maig, l’Ajuntament va posar en marxa la nova campanya adreçada a la ciutadania per tal de donar veu i vot als veïns i veïnes d’Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals i decidir a què es destinaran 100.000 € durant el 2023 i 2024.

Es van poder presentar propostes en línia i a través de butlletes de paper fins al 5 de juny de 2022. Les propostes van ser avaluades pel Consell del Poble i es van classificar 63 propostes. De les 63 propostes, 14 són relatives a l’àrea d’Urbanisme, 12 d’Espai Públic, 7 de Cultura i d’Educació, 5 de Sostenibilitat, 3 de Medi Ambient, Esports, i Entitats, 2 de Seguretat, i 1 d’Acció Social, Feminisme, Habitatge, Joventut, Participació, Promoció Econòmica i Salut.

La regidora de Participació, Montse Batista i Alsina, no ha volgut avançar quines han estat les propostes més votades, i ni tan sols l’àrea a la qual pertanyen.ha convidat a tothom a anar a l’acte d’avui per saber-ho.