Avis, arenyencs i usuaris del Radars, van recordar el passat d’Arenys de Munt

El passat 13 de juny, els usuaris de Radars van ser convidats per la Residència Sant Martí a una tarda de berenar i activitats. Aquesta ha estat una de les diverses activitats organitzades en el marc del projecte Radars els últims mesos.

Míriam Sorribas, psicòloga de la residència i coordinadora del Projecte Vida, va preparar una activitat per rememorar la vida a Arenys de Munt quan la gent gran encara no era tan gran. Alguns usuaris de la residència, usuaris de Radars i veïns d’Arenys de Munt van reunir-se al jardí de la residència per revisar fotografies antigues del poble i compartir anècdotes i històries. Abans del berenar, dos usuaris del projecte van fer un recital de poesia, que va engrescar als altres assistents. Carla Àlvarez, tècnica de Radars, en parla.

Carla Àlvarez explica que l’objectiu d’aquestes activitats és tornar a vincular a la gent que viu sola al municipi. Que coneguin els serveis d’Arenys de Munt i que es relacionin amb altre gent de diferents edats.

Per últim, Carla Àlvarez ha fet una crida a formar part del projecte per fer-lo créixer i ajudar al màxim d’usuaris possible.

Aixi doncs, si voleu ser voluntaris del projecte podeu contactar al correu electrònic radars@arenysdemunt.cat o trucant al 93 793 79 80.