Arriben les activitats que es fan a Arenys de Munt per recaptar fons per La Marató de TV3

La Marató aquest any es torna a dedicar a la investigació del càncer.

Concretament divendres a partir de 2/4 de 5 i al pati de l’Escola Sant Martí, es farà una festa solidària amb inflables, pintacares i circuit d’agilitat organitzat per l’Ampa de l’escola. També divendres, i durant tot el dia, la Caseta Amagada muntarà una paradeta amb les manualitats de Nadal que han fet entre les mestres i el nens. Manualitats que pares i tothom qui vulgui podrà comprar.

Dissabte, l’Escola Sobirans tornarà a presentar el pessebre vivent fet pels alumnes de 1r a 6è de primària pel qual es cobrarà 1€ per espectador. Com a novetat, aquest any l’hípica l’Espiga, també per un preu simbòlic d’1€, oferirà petits passejos en poni al costat de l’escola. Les dues activitats es faran aquest dissabte a partir de 2/4 de 12.

Teresa Villalmazo, de l’Escola Sobirans, convida a tothom a col·laborar i esperen repetir l’èxit de l’any passat.

I diumenge els Voluntaris X Arenys de Munt han coordinat diferents activitats que oferiran algunes de les entitats del poble amb el lema Arenys de Munt amb la Marató.

Concretament, l’Associació de Botiguers i Comercinats organitzarà una rifa d’alguns quadres que es van pintar durant la Nit Bruixa i la colla sardanista farà sardanes de 12 a 1 del migdia a la Riera dins de la Fira de la Llum. Ràdio Arenys de Munt, muntarà una parada de productes nadalencs cedits per entitats i comerços del poble, i una xocolatada.

També hi haurà inflables que oferiran els Voluntaris, i el grup Country d’Arenys de Munt serà d’11 a 1 a la plaça de l’Església. De tot plegat en parla Pep Juvanteny, dels Voluntaris.

A banda d’aquestes activitats, novament Terra Eqüestre d’Arenys de Munt participarà amb la Marató. Els alumnes de l’Escola d’Equitació participaran en un concurs social de doma clàssica on demostraran tot el que han après durant l’any i aprofitant la ben entesa, hi haurà habilitada una pista on els nens i nenes podran fer passejades amb ponis.

A més a més es sortejaran lots de productes de les diferents empreses que són clientes d’aquesta escola d’equitació. En parla Oriol Matas, de Terra Eqüestre.

Participar de les activitats no té un preu fixa’t sinó que estaran disponibles unes guardioles perquè cadascú aporti el que cregui convenient.