Arriben els primers actes de Nadal a Arenys de Munt

Concretament diumenge tindrà lloc el tradicional concert de Nadal que ofereix la Coral del Remei.

Aquest any es comptarà amb la Coral Pinedenca, com a convidada. El concert serà a 2/4 de 8 del vespre a l’Església d’Arenys de Munt.

Sefa Planas, membre de la Coral, ha explicat que enguany la Coral només estarà formada per dones, que cantaran a tres veus.

Cantaran Adoramus te, Fum fum fum, Oferiment, Cançó del conductor de núvols, Tres cors generosos i Digues, xic. La direcció anirà a càrrec de Gina Miserachs.

Finalment es farà una cançó conjunta entre les dues Corals, que serà el “Qué li darem en el noi de la mare”, i Joan Umbert recitarà un poema. Aquest mateix concert es farà dissabte a dos quarts de set de la tarda a l’església de Pineda.

I l’Esplai d’Arenys de Munt organitza la festa de “Pre-Nadal” a la Sala Municipal, on hi haurà pa amb tomàquet i embotits, torrons, polvorons, refresc, vi, aigua i cava.

El president de l’Esplai, Alex Soler, ha explicat que es tracta de la tradicional festa de Nadal en la que solen participar unes 150 persones.

La festa serà diumenge a les 6 de la tarda i estarà amenitzada per El duet E-2. També hi haurà un sorteig a la mitja part. El preu del tiquet és d’11 euros i les inscripcions les podeu fer al bar de l’Esplai.