Arriba l´Operació Quilo, la recollida de Primavera del Banc dels Aliments

La Fundació Banc dels aliments organitza per avui divendres 2 i dissabte 3 de juny l’Operació Quilo. Amb aquesta iniciativa es pretén recollir de manera virtual i física aliments i diners dels quals manca el Banc i així poder distribuir-los a famílies i persones amb necessitat.

L’increment del cost de productes bàsics, ha incidit directament en la dificultat de moltes famílies, que necessiten del suport d’aquest recurs per a garantir l’adquisició d’aliments de primera necessitat com poden ser llet, oli, llegum, pasta o arròs.

Just a l’entrada de cada establiment col·laborador s’habilitarà un espai de recollida de productes, gestionat per persones voluntàries de les diferents entitats que donen suport a aquesta campanya.

Roser Costa, de Càritas, ha explicat que aquí a Arenys de Munt només estaran a l’Spar perquè les altres cadenes a nivell central no s’hi han adherit, malgrat que els empleats dels supermercats del poble han manifestat que ells, si poguessin, hi participarien, però com que són franquícies han de seguir les directrius de la central.