Arriba la Flama del Canigó i la vintena Fira de la Cirera d’en Roca

Diumenge tindrem ballada de sardanes, la baixada de la flama del Canigó i la ballada de la Dansa d’Arenys de Munt, com es tradició per Sant Joan.

A les 7 de la tarda, a la plaça de l’Església, hi haurà sardanes amb la COBLA PREMIA. Seguidament, arribarà LA FLAMA DEL CANIGÓ, es farà la LECTURA DEL MANIFEST, l’ENCESA DE LA FOGUERA i es reprendran les sardanes. La festa acabarà amb la ballada de la DANSA D’ARENYS DE MUNT, amb coca i vi per a tothom.

I el dilluns 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, tindrà lloc la 20a Fira de la Cirera d’en Roca a la Riera, la plaça de l’Església i la plaça Catalunya. A la Riera, 11 productors vendran les cireres d’en Roca i també es comptarà amb una fira artesana i tallers infantils.

La tècnica de promoció econòmica, Eli Ferrer, explica que, afortunadament, ha estat un bon any en quan a producció de cireres, i que les parades de la fira només estaran a un costat de la riera degut als nous escocells.

A 3/4 de 6 de la tarda tindrà lloc una cercavila amb el grup Xarop de Canya i els Geganters d’Arenys de Munt, i a les 6 de la tarda s’inaugurarà oficialment la Fira.

A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de Catalunya, es farà l’onzè Concurs Popular d’Escopir Pinyols. Tindrà 3 categories: masculí, femení i infantil, i els premis consistiran en àpats oferts per restaurants i pastisseries del poble. En parla Ricard Ferran de La Litxa.

A l’escenari de la Riera, a 2/4 de 7, hi haurà una mostra de dansa a càrrec de les escoles de dansa La Riera i Aïna Dance Studio. A 3/4 de 8, hi haurà una actuació musical del grup Nòmada Trio.

I prop de 300 puntaires celebraran a la plaça de l’Església la 26aTrobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt.

Els restaurants i pastisseries d’Arenys de Munt també es sumen a aquest esdeveniment, ofereixen les seves creacions als seus establiments fins al 14 de juliol, amb plats i postres elaborats amb cireres.

Concretament, en aquesta edició hi participen quatre restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes i Restaurant Martori, i dues pastisseries: la Lyonesa i l’Obrador.