Arrenca el Re-vers, amb la inauguració de l’exposició de Cadafalach i les dues primeres propostes

El Re-vers ja ha començat. Va arrencar ahir aprofitant la inauguració de l’exposició de Lluís Cadafalch amb il·lustracions inspirades en versos de grans poetes. Un equip d’exteriors de la nostra emissora hi va ser present i va poder recollir testimonis dels protagonistes. De tot plegat en poden veure un vídeo reportatge per AmunTV publicat avui mateix, i ara també podem escoltar les valoracions copsades ahir vespre. En primer lloc escoltem la regidora de Cultura, Tònia Vila Paituví, valorant l’inici del cicle, l’aposta ferma que fa l’Ajuntament per la poesia i la consolidació d’aquest certamen més enllà de les fronteres arenyenques.

Per part de la comissió organitzadora va parlar Miquel Àngel Moreno, destacant que és el primer any que hi ha una exposició al Re-vers que forma part de la programació. Comenta la importància de la imatge física com a nexe d’unió de cada edició del festival.

I no podia faltar recollir les paraules del primer artista del Re-vers d’enguany. Lluís Cadafalch, que va explicar en primera persona el que es pot veure a l’exposició

Després de la inauguració ahir de l’exposició No haver-te conegut seria terrible…de Lluis Cadafadalch, avui arriba la primera proposta del Re-Vers. Calem, el Show, d’Anna Tobias i Jaume Madaula dóna el tret de sortida a la 6a edició del cicle d’arts poètiques. Una proposta en què música i teatre es troben en la poesia. Jaume Madaula, format a l’Institut del Teatre i amb una extensa trajectòria com a actor, dona veu, per primer cop en aquest espectacle, als poemes d’Anna Tobias, que ha trobat en la percussió l’arrel de la seva vida musical i en la guitarra flamenca el seu torçalet, i que ha crescut enfilada en col·laboracions amb artistes com Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann o Pau Riba. Tobias va passar ahir pel Cafè del Matí, on va comentar que la seva inspiració surt “del tot i del res”.

L’artista va voler destacar també al seu company Jaume Madaula. Assegura que és una sort compartir escenari i espectacle amb ell.

I després d’aquest primer espectacle n’hi ha un altre. Arrencarà a les 10 de la nit i es diu Concepcional, i anirà a càrrec d’Oriol Sauleda i lulú Martorell.