Arenys de Munt celebra aquesta setmana la 2a jornada solidària per la cura de la leucèmia infantil

Aquesta setmana Arenys de Munt celebra la 2a jornada solidària per la cura infantil. Una iniciativa que, recordem, va néixer de la vivència d’una familia d’Arenys de Munt que va perdre la seva filla de 10 anys per una leucèmia infantil el 2021.

L’any passat es va organitzar la 1a jornada solidària d’Arenys de Munt per la cura de la leucèmia infantil, que va aconseguir recaptar més de 4.200 euros. Vist l’èxit i la resposta de la gent, a principis d’any, la regidora d’Acció social, Montse Batista Alsina va confirmar que enguany la jornada s’estendria més dies.

Ara ja coneixem totes les activitats preparades i avui, Albert Palacio, un dels impulsors i organitzadors, ha passat pels micròfons del Cafè del Matí a comentar aquestes activitats. Començaran dimecres a la tarda amb un taller de macramé a Can Borrell. Ja divendres a la tarda, a la Sala Municipal, hi haurà xocolatada i disco infantil.

Les propostes continuaran dissabte amb el torneig solidari de pàdel que organitza The Padel Club i la presentació del conte “Mireia l’estrella que més brilla” i el llibre “Mama, soc aquí”

Ja diumenge podríem dir que tindrem el gruix d’activitats. Començaran a 2/4 de 10 amb una passejada a Can Jalpí, tallers infantils, actuacions musicals i inflables. A més a més, hi haurà campanya de donació de sang i una arrossada popular.

Com dèiem abans, la 1a edició va ser un èxit amb més de 4.000 euros recaptats. Albert Palacio es marca com a objectiu doblar aquesta xifra.

Els diners es destinaran a la planta d’oncologia de l’Hospital Vall d’Hebron i també per ajudar en la creació d’uns tiquets de pàrking per dit hospital, que té uns preus molt elevats.

La regidora d’Acció Social, Montse Batista i Alsina, ha animat a tothom a participar de la jornada i a contribuir econòmicament a la iniciativa

Paqui Sánchez, que és la mare de la Mireia, la nena d’Arenys de Munt que va morir de leucèmia i a qui va dedicada tota la jornada, ha parlat també per Ràdio Arenys de Munt, fent una necessària reflexiço sobre la mort, i sobre la vida. Dues realitats que no n’existeix una sense l’altra, però que tendim a obviar parlar de la mort per por. Paqui Sánchez ha parlat també del cote infantil que presenta dissabte en memòria de la Mireia. De fet, l’ha fet en nom seu, ja que era desig de la MIreia poder explicar la seva història en un conte a la que es recuperés.