Arenys de Munt viu avui una jornada de vaga general i això es nota al carrer

La majoria de persianes de comerços estan avui abaixades i molts pocs estudiants i professors han anat als centres educatius. També l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha establert serveis mínims amb motiu de la vaga general d’avui. La vaga ha estat convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya arrel de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem pel judici del procés.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, explica que està sent una jornada tranquil·la al poble, amb un seguiment majoritari d’aquesta vaga reivindicativa.

Pel que fa als establiments del poble, la vaga està sent molt seguida. Ho explica Silvana Herce, de l’ABIC.

El seguiment de la vaga també és massiu a l’Institut i les escoles d’Arenys de Munt. El director de l’Institut Domenec Perramon, Joan Duran, explica que només han assistit 3 alumnes i 10 professors.

Pel que fa a l’Escola Sobirans, la seva cap d’estudis, Susana Sànchez, explica que està sent un dia tranquil en el que han secundat la vaga un 80% de mestres i només hi han assistit 66 de 300 alumnes.

I per últim, la cap d’estudis l’escola Sant Martí, Maite Casquete, explica que hi han assistit 28 alumnes i que estan fent serveis mínims amb els quatre mestres estipulats.