Arenys de Munt tornarà a col·laborar amb la Marató de TV3

El 15 de desembre es faran diferents activitats a Arenys de Munt a favor de La Marató de TV3, que enguany es destina a la investigació de malalties minoritàries. Ahir ja us varem parlar del pessebre vivent que es farà a l’Escola Sobirans per la Marató, i avui us parlem dels actes que es portaran a terme el mateix dia que es celebra aquest important acte solidari.

Les activitats es concentraran a la Plaça de l’Església on a partir de les 10 del matí hi haurà inflables i jocs a càrrec dels Voluntaris per Arenys de Munt. Seguidament a les 11 del matí hi haurà ballada country amb Carme Gimeno, i trobareu la xocolatada i parada de Nadal que organitza la ràdio. A les 12 del migdia, l’Assemblea Nacional Catalana prepararà un vermut popular i al llarg del matí Donaviva vendrà números per la rifa d’una panera. I a les 6 de la tarda, a la sala Corrioles del Centre Moral es representarà l’espectacle Fem màgia, de la Companyia Veus Veus. Ho detalla el president dels Voluntaris, Pep Juvanteny.

Tots aquests actes tenen com a objectiu recaptar fons per La Marató de TV3, que enguany es destina a la investigació de malalties minoritàries.