Arenys de Munt tindrà un Consell Municipal de la Gent Gran, a banda del Consell d’Acció i Solidaritat

En el Consell d’Acció i Solidaritat que es va celebrar ahir es va acordar crear el Consell de la Gent Gran. També es va parlar del projecte Radars, del servei Àpats en Companyia i  dels sobrevinguts. La regidora de la gent gran, Montse Batista, explica que ara un cop s’ha acordat crear el consell de la gent gran, es mirarà com funcionen en altres pobles i es posarà en marxa amb el  consens de tothom. La idea es convocar-lo 3 cops a l’any depenent de les necessitats.

Recordem que avui dins de la setmana de la gent gran tindrà lloc una conferència sobre el bon ús dels medicaments a càrrec de les doctores Maria José Castany i Montse Mitjà. Serà a les 5 de la tarda a la sala municipal.

I divendres es farà una activitat del projecte Radars d’Arenys de Munt. La companyia Teatre de Canya i Cordill representarà “El rector de Vallfogona i la seva Majordoma”. Serà a les 5 de la tarda a la sala municipal.

La regidora aprofita aquest acte per fer una crida a la importància del voluntariat.

Els actes de la setmana de la gent gran finalitzaran el dia 20 d’octubre amb una recepció i un homenatge a aquelles parelles que celebren les noces d’or.