Arenys de Munt recapta de moment uns 2.000 euros per La Marató de TV3

Divendres l’Escola Bressol la Caseta Amagada va muntar una paradeta amb manualitats de Nadal i van fer 55 euros i l’Ampa de l’Escola Sant Martí va realitzar una festa solidària on van poder recaptar 175 euros. Ja dissabte l’Escola Sobirans va realitzar el pessebre vivent juntament amb l’hípica l’Espiga que va oferir passejos en poni.

Teresa Villalmazo, de l’Escola Sobirans, explica que el pessebre va ser un èxit  on van participar 338 persones i es van poder recaptar 739 euros. També ha volgut agrair als nens la seva dedicació i la col·laboració dels pares perquè tot sortís a la perfecció.

Ràdio Arenys de Munt, els Voluntaris, l’Agrupació sardanista o el grup country amb una ballada també van col·laborar un any més en La Marató de TV3. Pep Juvanteny explica que tot i el mal temps d’ahir, es van poder recaptar 612,52 euros.

També Terra Eqüestre d’Arenys de Munt va participar fent passejades amb ponis i van posar una guardiola. En total van recollir 633 euros. Oriol Matas, de Terra Eqüestre, s’ha mostrat molt satisfet amb la participació i col·laboració de la gent.

El grup Rau Rau del Centre Moral ha destinat 1 euro de cada entrada de l’espectacle d’ahir diumenge, i també l’Associació de Botiguers i Comerciants va organitzar, durant la Fira de la Llum, una rifa d’alguns quadres que es van pintar durant la Nit Bruixa.

Els actes encara continuen ja que el quadre que es va pintar durant la Fira de la Llum i que van realitzar els nens i nenes amb l’ajuda de l’Escola d’Art Pigment, es sortejarà entre totes aquelles persones que facin un donatiu per La Marató.

El quadre el tindrem properament a la ràdio i podreu venir a fer el donatiu fins el dia 31 de desembre. Abans de Reis es farà el sorteig entre tots els participants.