Arenys de Munt recapta 2.669€ per la Marató de TV3

Amb els primers actes que s’han fet a Arenys de Munt a favor de La Marató de Tv3 i Catalunya Ràdio s’han recaptat 2.669 euros. Els actes van començar dissabte amb el pessebre vivent que van organitzar els alumnes de menjador de l’Escola Sobirans. Va ser un èxit de participació i es van recaptar 1.228 euros. Teresa Villalmazo, responsable de menjador, explica que els nens ho van viure amb molta il·lusió i s’hi van implicar molt.

D’altra banda, diumenge es van fer diferents activitats a la Plaça de l’Església: Inflables i jocs, ballada country, xocolatada i parada de Nadal, un vermut popular i venda de números per la rifa d’una panera. I a la tarda, al Centre Moral, va tenir lloc l’espectacle Fem Màgia. Amb tots aquests actes de diumenge es van recaptar 1.441 euros.

Finalment la bicicletada familiar que organitzaven de manera conjunta les Ampes de les escoles i Lleure 3D no es va realitzar perquè hi va haver poques inscripcions. Però els actes no finalitzen aquí, ja que diumenge vinent Terra Eqüestre organitza el 5è concurs social de doma clàssica. Oriol Matas de Terra Eqüestre explica que aquest any participen uns 70 nens i nenes de l’escola, i que 20 empreses han col·laborat amb el sorteig de regals que es farà. A més del concurs i del sorteig d’obsequis, també es faran passejades en poni. L’activitat es portarà a terme aquest proper diumenge a partir de les 11 del matí.