Arenys de Munt recapta 1.934,04 euros per La Marató de TV3

Concretament els Voluntaris X Arenys de Munt van posar els inflables, la ràdio va posar una parada de Nadal i Donaviva va fer el sorteig d’una panera. Amb tot plegat es va poder recaptar 340 euros.

D’altra banda, els nois i noies de 1r a 6è del menjador de l’Escola Sobirans, juntament amb els monitors, van realizar el pessebre vivent. Arnau Vernis, alumne habitual del menjador, ha explicat que aquest any han volgut obrir el pesebre al públic i de pas obtenir diners per la Marató.

A més del pesebre, a l’escola van vendre treballs manuals i ponsèties, i van oferir xocolata amb melindros. Anna Grau, de Picant de Mans, ha explicat que estan molt satisfests perquè van participar-hi 235 persones i van recaptar 688, 40€.

A Terra Eqüestre d’Arenys de Munt també han participat amb la Marató. Diumenge al matí els alumnes de l’Escola d’Equitació van fer una demostració i es van poder fer passejades en poni, entre d’altres. Oriol Matas de Terra Eqüestre, ha explicat que els va visitar molta gent del poble i van recaptar 701, 64€.

I l’Esplai d’Arenys de Munt també hi va col·laborar amb un sorteig de regals que va fer diumenge dins la festa de pre-Nadal. El president de l’entitat, Alex soler ha explicat que va ser una festa molt lluïda on hi van participar unes 170 persones i es va recaptar 150 euros per La Marató.

A tot això s’han de sumar els 54 euros que va recaptar el Centre Moral amb l’espectacle de Roleguita i Boqueron, que sumen un total de 1.934,04 euros.