Arenys de Munt participa a una trobada per implantar l’economia socal i solidària

Avui la tècnica del servei d’ocupació local, Mercè Vives, assisteix a una trobada per veure de quina manera es pot desenvolupar aquesta economia social i solidària al poble. De fet, l’ajuntament d’Arenys de Munt treballa per impulsar una economia social i solidària ja des del ple de juny del 2017, quan l’ajuntament es va adherir a la xarxa de municipis per l’economia social i solidària, a partir d’una moció que va presentar la CUP.

Aquesta iniciativa pretén interrelacionar municipis per desenvolupar nous models econòmics que prioritzin criteris socials per davant del lucre. Amb aquest objectiu, es podrien crear cooperatives, entitats, associacions laborals o treballar en la banca ètica, entre d’altres. Escoltem Mercè Vives

Mercè Vives explica que, per exemple, per fomentar l’ocupació es pot ajudar a crear iniciatives que puguin satisfer a aquelles persones que tenen dificultats d’accedir a una ocupació laboral.

I per part de l’ajuntament es pot treballar amb altres ajuntaments el fet de poder compartir tècnics municipals o cedir espais.