Arenys de Munt modifica el Pla d’Operacions d’Aigües per mantenir el subministrament de l’aigua durant la crisi sanitària

Amb motiu de l’actual crisi sanitària, s’ha modificat el pla d’operacions d’Aigües d’Arenys per tal de garantir el subministrament i la qualitat de l’aigua en els escenaris més adversos. Les factures emeses del primer trimestre s’ajornararan fins al mes de juliol i a més a més també es continuarà donant facilitats als fraccionaments dels rebuts, com s’ha anat fent sempre. L’alcalde, Josep Sánchez afegeix que s’aplicarà una reducció del cànon de l’aigua en un 50%. També s’amplia el termini de la gestió de sol·licituds per a bossa social per aplicar durant l’any en curs. Als usuaris domèstics que ja gaudeixen de la tarifa social del cànon de l’aigua se’ls aplicarà un tipus de gravamen de 0 euros en tots els trams de consum. Està previst també multiplicar per 10 els recursos de la bonificació.

Sánchez també avança que els veïns podran sol·licitar la bonificació durant tot l’any.

L’atenció presencial a les oficines d’Aigües d’Arenys no està disponible durant el període d’alarma. No obstant això, es poden seguir fent tràmits mitjançant via telefònica al 93 795 01 12 i també per correu electrònic a: atencio@aiguesdarenys.cat.

Precisament dir-vos que a l’alcalde el tindrem demà dissabte a la ràdio. Parlarem amb ell per telèfon, per això si voleu fer-li alguna pregunta ho podeu fer a través dels whatsapp de Ràdio Arenys de Munt, al 673 93 47 62. L’entrevista a l’alcalde Josep Sánchez començarà les 12 del migdia.