Arenys de Munt i la població francesa de Feytiat celebren el 20è aniversari de l’agermanament

Serà els dies 31 de maig i l’1 i 2 de juny. El divendres 31 de camí cap a Feytiat faran una visita turística al poble de Gramat on hi dinaran. Ho explica Jaume Rossell, president de la Comissió.

Havent dinat es farà una parada al poble de Lacave per visitar les seves coves, abans d’arribar a Feytiat.

I durant tot el cap de setmana els amics de Feytiat han preparat un extens programa. Dissabte visitaran el mercat de formatges de Brive on hi dinaran. En parla Nuri Vilaró, de la comissió.

Per la tarda visitaran les grutes rupestres, i al vespre coincidint amb la Festa Major de Feytiat, es podran gaudir dels focs artificials.

Ja diumenge tindran lloc els actes institucionals del 20è aniversari, en els que s’espera la visita de l’alcalde d’Arenys de Munt Joan Rabasseda i de la regidora de Cultura Tònia Vila. Tot seguit hi haurà un dinar de germanor.

Nuri Vilaró convida a tothom d’aquesta sortida i que la gent no tingui por de deixar-se acollir per les famílies franceses, ja que són molt amables i et reben amb els braços oberts.

El preu del viatge és de 35 euros i inclou l’autocar i dormir a les cases de famílies de Feytiat. A part s’haurà de pagar el dinar del Restaurant de Gramat i l’entrada a les grutes.

Per donar més detalls avui mateix es fa una reunió informativa a les 8 del vespre al Mercat Municipal. També podeu trucar al 610 58 00 06.