Arenys de Munt ha recollit una tona de mantes i roba d’abric que ja son camí de Marroc per ajudar als damnificats pel terratrèmol del setembre

La campanya de recollida d’ajuda al Marroc, arran del terratrèmol viscut a principis de setembre, ja ha acabat. La regidora d’Acció Social, Montse Batista i Alsina, ha explicat que en total s’ha recollit una tona de roba, sobretot abrics i mantes, també sacs de dormir, però no hi ha hagut aportacions de productes sanitaris, productes d’higiene infantils i menjar infantil, que també se’n demanaven. El transport del material recollit va a càrrec de Blue Force, promotor d’aquesta recollida, i ja està camí de Marroc.

El Grup d’Interculturalitat del Centre i l’Ajuntament d’Arenys de Munt eren els impulsors d’aquesta iniciativa, amb la col·laboració de Voluntaris per Arenys de Munt i Càritas Arenys de Munt. Totes van iniciar una recollida solidària de roba d’hivern, sacs de dormir, productes sanitaris, productes d’higiene infantils i menjar infantil per als damnificats del terratrèmol que hi va haver al Marroc. Les aportacions s’han pogut fer al local de Voluntaris per Arenys de Munt, al DISAM i al Casalet Parroquial.