Arenys de Munt ha enregistrat 62 nous casos de COVID-19 en la darrera setmana

Com cada dilluns parlem amb Maria Àngels Gros, regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, per saber com estan les dades respecte de la COVID-19.

Doncs bé, el poble ha enregistrat 62 nous casos en la darrera setmana. Amb aquests casos, el número de positius detectats al poble és de 87 en els últims 15 dies, una xifra que la regidora considera preocupant.

Pel que fa a l’índex de rebrot, ha pujat del miler de la setmana passada fins a 1454. Això sí, la tassa de reproducció ha baixat del 2,99 a 1,55.

La regidora ha fet novament una crida a respectar les restriccions ja que s’espera que els propers dies la situació pugui empitjorar, i considera essencial no saturar el sistema sanitari.

Per últim, Maria Àngels Gros ha volgut donar també un missatge d’esperança davant del clima de desànim col·lectiu que sembla imperar.

Recordem que continua actiu el telèfon dels voluntaris COVID d’Arenys de Munt, per si alguna persona té alguna necessitat com ara anar a buscar medicaments o que se’l hi vagi a comprar. El telèfon és el 662 19 65 37. En parla la regidora de benestar social, Montse Batista.