Arenys de Munt ha aconseguit recaptar un total de 1.633€ per al Marató de TV3 entre totes les activitats proposades

Com bé saben, aquest cap de setmana Arenys de Munt, i tot el país, ha estat pendent de la Marató de TV3. Enguany dedicada a la salut del cor. I ja estem en disposició d’anunciar la xifra total de recaptació. En total han estat 1.633€ que s’han sumat al marcador de la Marató de TV3. En aquesta xifra hi ha 1.426€ que són de les activitats del dissabte, 34€ que van recaptar els voluntaris al taller de centres de Nadal, i 173€ de la ballada Country de diumenge.

Són uns diners que ja estan comptats amb aquests 8.034.807 euros, que és la xifra final que ha bategat al cor del plató de La Marató. Els presentadors i els músics presents a l’escenari de la 31a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio van actualitzar el marcador solidari pocs minuts abans de les dues de la matinada, després de quinze hores de televisió i set hores de ràdio dedicades a la salut cardiovascular. Durant tot el dia, experts i testimonis van compartir les seves experiències per contribuir a conscienciar la població i recollir donatius per a la investigació.

Míriam Farelo, que estava al capdavant de la coordinació d’activitats per la Marató, s’ha mostrat molt satisfeta amb les aportacions recaptades, i ha destacat l’at compromís dels arenyencs amb aquesta cita solidaria anual. Ara mateix ja posen fil a l’agulla a pensar actes que es poden fer l’any que ve, partint de la base que qualsevol activitat si es fa en un espai obert, i en coordinació amb altres entitats, aporta més recaptació que si es fa ens olitari i en un espai tancat.