Arenys de Munt està patint una onada de robatoris. Dimecres la policia local va rebre tres requeriments

El primer va ser a partir de la trucada d’una veïna alertant de la presencia de tres nois que semblava que volien entrar a robar a un domicili. La policia si va desplaçar i els va poder detenir. Ho explica el cap de la policia local, Xavier Geli.

Al mateix moment els van informar de dos robatoris més, per una banda un noi que li havia robat una cadena a una senyora gran, i per altre el robatori d’uns mòbils. Aquest últim ha estat detingut i ha ingressat a presó.

Xavier Geli explica que aquesta onada de robatoris no sols passa a Arenys de Munt, ja que a Arenys de Mar també s’han incrementat. Degut a això també s’ha augmentat la vigilància a la població veïna i per això els lladres es desplacen al nostre municipi.

I aquest matí també han alertat a la policia de la presencia d’un noi que observava vehicles amb intenció de robar, però al desplaçar-se la policia han comprovat que no havien robat en cap vehicle.

D’altra banda, a partir d’aquest cap de setmana el confinament serà comarcal i es manté el toc de queda.

De fet aquest matí la Generalitat ha anunciat les noves mesures restrictives amb l’objectiu de frenar l’increment de contagis de Coronavirus.

Es podran reunir un màxim de sis persones, amb l’excepció del 24 de desembre, Nadal, Sant Esteve, el 31 de desembre, Cap d’any i Reis. En aquestes dates es podran reunir fins a deu persones, de dues bombolles com a molt.

Es limita la mobilitat a l’àmbit comarcal, amb l’excepció dels desplaçament per a visitar familiars i els desplaçaments de bombolles de convivència per anar a la segona residència o a una destinació fixa com un hotel o una casa rural.

També a partir de dilluns, bars i restaurants només podran obrir de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del matí i d’1 a 2/4 de de la tarda. Els establiments que fan menjar per emportar-se també podran obrir de 7 a 10 del vespre, i fins a les 11 per fer repartiment a domicili.

Pel que fa als espais, bars i restaurants poden obrir a l’interior, amb un 30% de l’aforament, i les terrasses. A les taules hi poden seure fins a 4 persones, ampliables a 6 si són bombolla de convivència.

L’excepció, per a la restauració, són els centres comercials, on els bars i restaurants han de tancar per evitar que es concentri vida social en aquests establiments.