Arenys de Munt es quedarà uns dies més a la fase 0, com la majoria del país

A partir de dilluns, totes les províncieso regions sanitàries que compleixin els requisits, passaran a la fase 1 prevista pel govern espanyol. No és el cas de Catalunya, on només està previst que ho puguin fer el Camp de Tarragona, l’Alt Pirineu i les Terres de l’Ebre. A l’àrea metropolitana nord continuarem a la fase 0 tot, tal com demana la Generalitat, però tot això demà ho ha de confirmar el Ministre de Sanitat. Sobre aquesta qüestió, l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, veu raonable que ens quedem a la fase 0 del pla de desconfinament tal i com ho ha demanat la Generalitat al govern espanyol, i creu que les mesures que s’estan aplicant no estan evolucionant de manera òptima.

L’alcalde manifesta que li preocupa i li molesta les decisions que pren el Ministeri de Sanitat, ja que aquestes són d’última hora i imprecises.

Precisament demà tindrem el programa d’alcaldia a la ràdio. Serà a les 12 del migdia. Com sempre dir-vos que si voleu fer-li alguna pregunta a l’alcalde Josep Sánchez, ho podeu fer a través del WhatsApp de la ràdio al 673 93 47 62.