Arenys de Munt es proposa “que cap empresa tanqui” per culpa de la crisi de la covid-19

Arenys de Munt és un dels 10 municipis de la comarca del Maresme que dóna suport a la campanya de les Cambres catalanes “Que cap empresa tanqui”. Es tracta d’una iniciativa de que té com a objectiu evitar que les empreses tanquin per culpa de la crisi sanitària. Un dels grans eixos d’aquesta campanya és resoldre dubtes i assessorar a les empreses davant d’incerteses derivades de la reducció d’ingressos, així com ajudar-los a accedir a les ajudes aprovades per les administracions. L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, valora de manera positiva la primera reunió amb la Cambra de Comerç de Barcelona.

Aquesta va ser la primera presa de contacte i està previst tornar-se a reunir per concretar els mecanismes de la campanya.

L’Ajuntament començarà ara a informar i difondre aquesta campanya per tot el teixit comercial d’Arenys de Munt.

Parlant d’empreses, recordem que demà és l’últim dia per demanar subvencions per al sector comercial i de serveis afectat econòmicament per la COVID-19. L’alcalde explica que aquesta subvenció l’han demanat ja una trentena de comerços i anima a sol·licitar-la l’ajuda a aquells que encara no ho han fet.

I estan en marxa les ajudes per la modernització del comerç i la restauració que es poden demanar fins al 19 de juliol, i subvencions a les empreses per al foment de la contractació de persones desocupades. En aquest cas hi ha temps fins al 8 de setembre per presentar la sol·licitud. Josep Sánchez explica que si alguna empresa o comerç té algun dubte, s’adrecin a l’Ajuntament d’Arenys de Munt.