Arenys de Munt es paralitza per contribuir a l’intent de frenar l’expansió del coronavirus a Catalunya

Davant de la situació excepcional que està vivint el món davant de la epidèmia del Coronavirus, avui l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha aprobat una sèrie de mesures. Dilluns ja estaran tancats tots els centres educatius. Durant 15 dies totes les competicions esportives, queden suspeses per prevenció davant el Coronavirus. L’Ajuntament també ha decidit tancar les instal·lacions esportives i suspendre els entrenaments. També s’ha suspès la reunió que havien de mantenir l’alcalde i el regidor Àngel Castillo al Departament de Territori per parlar de les futures rotondes. L’alcalde, Josep Sánchez, i la regidora de Sanitat, Mari Àngels Gros, han intervingut en directea l’informatiu per exposar les mesures adoptades fins ara: 

Pel que fa al món de l’esport, l’Ajuntament ha decidit tancar les instal·lacions esportives i suspendre els entrenaments de les diferents disciplines esportives. I durant 15 dies totes les competicions esportives d’Arenys de Munt queden suspeses, excepte les del primer equip d’hoquei, que no jugarà fins al 3 d’abril.

De de l’informatiu hem contactat amb els diferents representants de les entitats esportives del poble per copçar la seva opinió. El president del Futbol Sala Arenys de Munt, Manel Lladó, creu que és una mesura lògica tot i que suposarà tallar el bon ritme del primer equip.

Xavi Morago, entrenador de l’Amunt Bàsquet, s’ha mostrat tranquil i ha explicat que el món del bàsquet ja feia temps que reclamava que es prengués una mesura com aquesta.

El Ple d’avui és a porta tancada, i no hi haurà ni precs ni preguntes.